Betaalmogelijkheden

U ontvangt van ons binnen 3 minuten een orderbevestiging per e-mail.

De levertijd voor het pakket is afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode en onze voorraad:

Betalen is bij Love Sky zeer veilig omdat wij gebruik maken van het betalingssysteem Multi Safepay Dit betekend dat u veilig via iDEAL kunt betalen, in de betaalomgeving van uw eigen vertrouwde bank. Daarnaast kunt u ook achteraf en gespreid betalen via Chaspher en  bankoverschrijving of Creditcard. Onderstaand vindt u een toelichting over de betaalmethodes die worden geaccepteerd bij Love Sky. Wanneer u bestelt vanuit Nederland staan al deze betaalmethodes ter beschikking. Als u vanuit het buitenland bestelt kunt u betalen met een Creditcard of via vooruitbetaling per bank.

Betaalmethodes bij Love Sky:

Onderstaand vindt u een toelichting over de betaalmethodes die worden geaccepteerd op Love Sky. Wanneer u bestelt vanuit Nederland staan al deze betaalmethodes ter beschikking. Als u vanuit het buitenland bestelt kunt u betalen met een Creditcard of via vooruitbetaling per bank.

iDEAL betaling :

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in onze erotische webshop. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierde kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van iDeal: www.ideal-betalen.nl

Credit Card betaling

Bij Love Sky kunt u veilig via een SSL beveiligde verbinding met VisaCard, EuroCard en MasterCard betalen. Deze betalingen verlopen via payment-provider Buckaroo. Deze partner heeft ruime ervaring met de verwerking van creditcard betalingen. Voor meer informatie over creditcardbetalingen bent u ten alle tijde vrij om contact met ons op te nemen. Onze gegevens zijn vermeld op de contact pagina

Betalen via Overboeking

Overboekingen aan Love Sky worden verwerkt door onze payment  service provider Buckaroo. In het bestelproces krijgt u een referentienummer, u kunt dan direct een overboeking plaatsen met het verkregen referentienummer als betalingskenmerk. Zonder juiste vermelding van het referentienummer kan uw bestelling onverhoopt vertraging oplopen, controleer deze dus goed.

Betalen via Cashper:

Als je online winkelt met Cashper dan betaal je nadat je de goederen hebt ontvangen. Betalen via Cashper geeft je de zekerheid dat je niet betaalt voor producten die niet voldoen aan jouw verwachtingen. Cashper vraagt je niet om gevoelige en persoonlijke informatie. De persoonsgegevens die wel worden gevraagd worden versleuteld verzonden via een beveiligde verbinding.

Om in aanmerking te komen voor achteraf of gespreid te betalen via Cashper, moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan:

 1. Het totaalbedrag aan goederen mag niet meer zijn € 250,-
 2. Het factuur- en afleveradres moeten hetzelfde zijn, omdat er wordt gecontroleerd op afleveradres.
 3. Voor achteraf betalen met Cashper vragen we € 2,50 voor een kredietcheck, welke moet worden gedaan door Cashper om de kredietwaardigheid te controleren.

Voor meer info ga je naar de website van Cashper.

Achteraf betalen met Cashper:

Via Cashper kun de bestelling achteraf betalen.

Zo werkt het:

 1. Je bestelt je kleding Love Sky
 2. Je ontvangt je de bestelling thuis.
 3. Je betaalt je bestelling achteraf binnen 14 dagen, na ontvangst van de factuur. Dit alle gebeurt veilig en eenvoudig via je eigen Cashper account.

Gespreid betalen met Cashper:

Via Cashper kun je je kleding achteraf in termijnen betalen.

Zo werkt het:

 1. Je bestelt je kleding bij Love Sky
 2. Je ontvangt de bestelling thuis.
 3. Via mail ontvang je een Kredietovereenkomst*
 4. De getekende Kredietovereenkomst retour zenden naar Cashper.
 5. Betalen in een door jezelf gekozen aantal termijnen. Veilig en eenvoudig betalen via je eigen Cashper account. Afhankelijk van het openstaande bedrag en het aantal termijnen berekent Cashper een maandelijks te betalen termijnbedrag. Dit is 4% van het openstaande bedrag met een minimum van 5 euro.

* Regelgeving van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) verplicht je een kredietovereenkomst aan te gaan, wanneer je ervoor kiest om het aankoopbedrag in termijnen te voldoen.