+31 (0)85 016 6610 info@lovesky.nl

Feel Me Catsuit met Open Cups en Kruis – Black

Feel Me Catsuit met Open Cups en Kruis - Black

Feel Me Catsuit met Open Cups en Kruis – Black

 14,99

op werkdagen besteld voor 16:00, morgen in huis
Productomschrijving
Op zoek naar iets ondeugends en elegant? De Catsuit Feel Me – Zwart van Leg Avenue is perfect. Met een halternek, open cups, open kruis en mesh stof, voel je je de hele nacht sexy. Het elastische materiaal en de lage rug voegen nog meer sensualiteit toe. Voeg deze

Op zoek naar iets ondeugends en elegant? De Catsuit Feel Me – Zwart van Leg Avenue is perfect. Met een halternek, open cups, open kruis en mesh stof, voel je je de hele nacht sexy. Het elastische materiaal en de lage rug voegen nog meer sensualiteit toe. Voeg deze catsuit toe aan je collectie en verras je partner!

Merk

Maat

Bekijk ook eens...