+31 (0)85 016 6610 info@lovesky.nl

Ruilen & retourneren

Voorwaarden voor ruilen en retourneren
Ben je niet tevreden met je aankoop? Bij Lovesky.nl dan kun je een artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet, onbeschadigd wordt teruggestuurd.
Uitsluiting herroepingsrecht:
Conform artikel 8 lid 2 van de Algemene voorwaarden gelden vanwege hygienische voorschriften als uitzondering op het retourrecht: kousen, slips, strings, sexspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact), tepelpompjes en tepelversiering mogen alleen worden geretourneerd indien de sealing niet is verbroken.
Procedure ruilen / retourneren
Wanneer je een product wilt ruilen of je geld terug wilt, dien je binnen 14 dagen de producten terug te sturen naar:
Klantenservice Lovesky.nl
Krammer 8
3232 HE, Brielle
Nederland
Wij verzoeken je om bij de retourzending de pakbon bij te voegen en aan te kruizen welke artikelen je hebt teruggestuurd. Indien je niet meer over de pakbon beschikt, kun je ook zelf een briefje maken. Vermeld daarbij in ieder geval het ordernummer, zodat we weten van wie de zending afkomstig is.
Let op: lees voor je iets terugstuurt goed bovenstaande uitsluiting herroepingsrecht.
Wanneer wij retourzendingen ontvangen die uitgesloten zijn van het herroepingsrecht, kunnen wij deze niet vergoeden. Tevens zullen er verzendkosten in rekening worden gebracht, wanneer je deze artikelen weer terug wilt ontvangen. Mocht je vragen hebben over de retourprocedure en uitsluiting herroepingsrecht, stuur dan een berichtje naar onze Klantenservice.
Nadat u aangegeven heeft via onze retour aanvraag module of het pakje heeft verzonden, wordt in geval van retouren het aankoopbedrag binnen 30 kalenderdagen terug op u rekening gestort. Indien het een ruiling betreft, dan wordt het vervangende product binnen 1 a 2 werkdagen naar je toegestuurd.

Als ik de complete levering terugstuur, krijg ik dan ook de verzendkosten terug?
Ja, stuur je de gehele zending terug, dan krijg je van ons de aankoopsom plus de eerder in rekening gebrachte verzendkosten van € 2,95 retour.